Restaurant

Me nje hapsire te konsiderueshme dhe rehatine komode per gjdo mysafir, Ofron sherbime nga ambientet e ndryshme te Restaurantit (te mbyllur dhe te hapur), me permbajtje te ushqimit kualitative dhe cilesore, me Meny te ndryshme nga preferencat e ndryshme perkatese per mysafire, Meny Tradicionale (me permbajtje tradicionale nga kuzhina e pregaditur neper tava te dheut), Meny Pikante (turshish te ndryshem nga kuzhina tradicionale), Djathra te ndryshem te viseve te Sharrit, Pogaqa, Buke Misri, Flijë shtepiake nga prushi etj, dhe krejt keto sherbime nga nje staf i nivelit profesional me tradite Hoteliere.