Rreth Nesh

Hotel "SHARRI" , ne nje lartesi prej rreth 1.200 m (lartesi mbidetare), e cila preferohet per relaks, qe si fenomen gershetohet nga dy rryma te ajrit (ajri mesdhetar dhe ajri I bjeshkeve te Sharrit), dhe shume e preferuar nga mjeksia, per Rehabilitim, per nevova te ndryshme, si fitimi I rruzave te gjakut, ndihmon ne shikueshmerin (per persona me nevoje) etj, I cili gjendet ne kilometrin e 20-te, ne drejtim te rruges Prizren – Brezovice, dhe qe ofron 20-dhoma ekskluzive dhe 11-Villa te veqanta nga objekti, me gjithsej kapacitet per 60-persona Akomodim.

Dhomat dhe Villat disponojne: Banjo private (shumica me xhakuzi), tharëse flokesh, hekur (per hekurosje), TV-kablor, Telefon, Wi-Fi, Minibar, si dhe eshte I mundur edhe sherbimi mengjesit ne dhome (breakfast in bed)

Hoteli,disponon 2 Restaurante kulminante, te hapur dhe te mbyllur, ne nje ambient të mrekullueshem, I rrethuar nga malet e Sharrit, qe ofron shërbime profesionale dhe ushqime te ndryshme cilesore dhe kualitative, perkatesisht me Meny Tradicionale te viseve te Sharrit dhe preferencave te ndryshme te shijeve te mysafireve. Restoranti punon gjdo dite nga ora 08:00h deri ne 24:00h.

Hoteli, poniashtu posedon qender biznesi, Salla te ndryshme per mbajtjen e Konferencave, Seminareve dhe takimeve te ndryshme me kapacitete per 20, 40, 100, 200-persona, dhe me te gjitha pajisjet e nevojshme percjellëse. Perveq ketyre Hoteli posedon edhe këndin per rekreacione te ndryshme, si Fitnes, Biliardo, Ping Pong, Video lojra etj. Per grupe apo guida te ndryshme turistike(mbi 10-persona), ben edhe organizimin e shetitjeve neper zona malore te viseve te Sharrit