Shërbimet

Bejme dhe kryejme organizimet e Ahengjeve te ndryshme, me muzik live ne Sallat / hapësirat tona te veqanta per Solemnitete te ndryshëm me kapacitet deri ne 300-persona (si: Dasma, Fejesa, Datlindje etj). Organizime per Festa gjate vitit.

Si dhe Ofrojme hapësira / Salla per Konferenca , Seminare dhe Tajnime te profileve te niveleve te ndryshem, si Salla per VIP, Salla per takime Presidenciale, Ministrore, Konferenca te niveleve Boterore (Konferenca te Mjeksise), Samiti Ballkanik, Organizatave Qeveritare, Jo Qeveritare etj, me kapacitete te ndryshem (per: 20, 40, 100, 200-persona)

Nga nje staf profesionistesh te specializuar, dhe qertefikuar per takime te niveleve te larta, dhe me përvoje shumevjeqare.